dimecres, 13 de març de 2013

Pel·lícules per Setmana Santa

EL HOMBRE QUE HACÍA MILAGROS

 
 
Sèforis, Alta Galilea, l'any 90 de la dominació romana. Jairo arriba a aquesta petita població acompanyat per la seva filla Tamar perquè l'examini un metge. Com a responsable de la seva sinagoga, Jairo és cordialment rebut pel seu amic Cleofàs, però el diagnòstic del doctor és summament dramàtic: la seva filla pateix una malaltia incurable. Aliena a tot això, Tamar és una nena feliç que de sobte es fixa en un jove fuster que treballa a les obres de la nova sinagoga i intervé per salvar Maria Magdalena de l'odi de la gent. Tamar no triga a sentir fascinada per aquest home, Jesús, que salva la Magdalena i calma als que persegueixen. És el moment en què Crist comença la seva vida pública.LA HISTORIA DE JESÚS PARA NIÑOS

 
 
La  Història de Jesús per als Nens és una pel · lícula realitzada especialment per a nens de totes les edats i el seu principal objectiu és mostrar pas a pas la vida de Jesús de Natzaret.
Aquesta fascinant història es desenvolupa a Jerusalem cap a l'any 30. Sis nens: Benjamí, Caleb, Sara, Joel, Leah i Natan, viuen a la mateixa època de Jesús i quan el veuen entre la multitud, senten fascinació per la seva personalitat tant que decideixen seguir-lo per conèixer més a prop les obres.

Els nens es reunien a l'interior d'una quadra per comentar el que havien vist i sentit de Jesús. És interessant perquè alguns d'ells procedien de famílies que no creien en ell, i clar, això provoca interessants converses on van a poc a poc, amb arguments senzills, però autèntics, descobrint efectivament que Jesús era Fill de Déu.